divendres, 23 de març del 2012

Gemasolar

El projecte 'Gemasolar, la catedral del sol' de l'empresa espanyola SENER és un dels 14 finalistes al Premi Europeu que es lliurarà en el marc de la Setmana Verda Europea.



                             Brussel·les, 23 Mar. (Europa Press)

SENER va ser una de les guanyadores en la Secció Espanyola dels guardons, convocats per Fundació-Ajusto BCSD.

La iniciativa espanyola competirà amb un projecte alemany i un altre belga en una categoria que reconeix projectes innovadors que hagin contribuït al desenvolupament sostenible.

En total hi ha catorze finalistes per a cinc categories d'uns guardons creats per animar a les empreses europees a invertir en innovació, competitivitat i instal·lacions ambientalment sostenibles. Han estat seleccionats entre 156 candidats.

"Per prosperar en un món amb recursos limitats, les nostres economies han d'utilitzar els seus recursos naturals de manera més eficaç i aquest premi europeu per a empreses demostra que és possible", ha subratllat el comissari de Medi ambient, Janez Potocnik, en un comunicat.

*SENER va resultar guanyadora el passat 8 de març en la Secció Espanyola dels Premis que organitza al nostre país Fundació Ajusto-BCSD Espanya, en una cerimònia presidida per SS AA RR els Prínceps d'Astúries, al costat d'altres 12 empreses. Els 12 guanyadors van passar automàticament a formar part dels candidats que es mesuren a Europa amb companyies de la resta de països Membre.

SENER Enginyeria i Sistemes va ser premiada pel seu projecte Gemasolar en la catetogría de gran empresa de la secció 'Processo per al Desenvolupament Sostenible'. El seu projecte Gemasolar és la primera planta termosolar de torre del món que pot produir electricitat durant les 24 hores del dia.

Ara SENER, podrà ser guanyadora a Europa el proper 24 de maig, quan es donin a conèixer als guanyadors en un acte que s'emmarcarà en la Green Week europea.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors