dilluns, 27 de febrer de 2012

Ahorro 130.000€ en Talavera

L'Ajuntament de Talavera (Toledo) estalviarà 130.000 euros amb l'aplicació d'un Pla d'Estalvi Energètic.

TALAVERA DE LA REINA, 22 Febr. (EUROPA PRESS)

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Talavera de la Reina (Toledo), ha engegat un Pla d'Estalvi Energètic a través de la Regidoria d'Urbanisme, Habitatge i Obres, en col·laboració amb la delegació de Serveis Generals, amb el qual es pretén estalviar 130.000 euros.

En nota de premsa, la regidora d'Urbanisme i portaveu María Rodríguez ha dit que ha estat necessari desenvolupar-ho "com a exemple d'austeritat, per limitar aquesta despesa lumínica donada la delicada situació de les arques municipals".

D'aquesta manera, ha explicat que les mesures s'aniran adoptant "progressivament i per fases, segons siguin estudiades pels serveis tècnics municipals".

Així, ha precisat que en la primera fase s'apagaran els punts de llum tipus 'Fanal Vila' situats en la part baixa de la ribera del Tajo, des de la Universitat fins al Pont del Tajo, a partir de les 22.30 hores.

També es reduirà el nombre de punts de llum encesos a partir de les 22.30 hores, en aquelles zones on l'enllumenat sigui "excessiu" i s'avançarà en 1 hora i 30 minuts l'horari de reducció de flux lumínic que actualment s'efectua a les 24.00 hores.

"Són mesurades d'estalvi i de contenció de la despesa que defugen el balafiament al que ens tenien acostumats d'aquest pla que ja es va anunciar per l'alcalde Gonzalo Lago en campanya electoral, perquè complim el que prometem", ha sentenciat.

Finalment, la regidora ha insistit que aquestes mesures adoptades dins de l'austeritat "es realitzaran a cost zero ja que estan desenvolupades per personal municipal i són compatibles amb qualsevol altra mesura que es pugui adoptar en un futur", ha conclòs.

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Videos

Loading...